Runninu-woods

Vår friskvård

På Lidingö Fysioterapi vet vi hur viktigt det är med gott välbefinnande. Det kan handla om att sova bra, äta rätt men också om att träna på rätt sätt. Allt hänger ihop. Har du en skada hjälper vi dig som sjukgymnaster. Men vi kan också komma med kostråd, hjälpa dig komma igång med din träning eller varför inte testa några av våra gruppträningar! Dessutom utför vi konditionstest, hälsoprofilbedömning och erbjuder massage.

 

Gruppträning
  
Dag/tid
PassKontakt
Måndag 17:15

Funktionell Styrka
Inge
Tisdag 7:30

Funktionell Styrka Herrar
Inge
Tisdag 17:15

Ryggträning
Lissel
Onsdag 11:30
Medicinsk qigongJaana
Onsdag 16:30

Medicinsk YogaMagda Richard
Torsdag 17:15
Funktionell Styrka DamerInge
Har du trötta, spända eller ömma muskler? Vår duktiga massageterapeuter Jaana Kettunen och Gerd Westholm Kjellgren har lång erfarenhet samt utbildning och erbjuder massage för avspändhet och ökat välbefinnande!


För klassisk massage och friskvårdsmassage, kontakta Jaana. Jaana arbetar förutom med de klassiska massageteknikerna även med strain & counterstrain som är en positional release-teknik för smärtfri behandling i viloläge samt revolving vilket är en myofasciell behandlingsteknik som syftar till att verka uttänjande på fascian (bindväv) som omsluter muskeln.


För klassisk massage och idrottsmassage, kontakta Gerd. Gerd arbetar med klassisk massage och erbjuder även idrottsmassage, triggerpunktsmassage och gravidmassage.

Vi erbjuder dig möjlighet att mäta din konditionsförmåga genom att utföra submaximala konditionstest, vilket innebär att du får ett värde på din konditionsförmåga utan att belastas maximalt, dvs. testet genomförs strax över ditt "prat-tempo". Följande konditionstester erbjuds:

- Cykel

- Gåband

- Löpning

Individuell träning

Till dig som vill lära dig mer om träning och utveckla din egen träning erbjuder vi individuell träning utifrån dina egna behov och önskemål. I detta ingår en genomgång av vårt gym och ett individuellt anpassat träningsprogram. Vid frågor maila.
Till dig som vill lära dig mer om träning och utveckla din egen träning erbjuder vi individuell träning utifrån dina egna behov och önskemål. I detta ingår en genomgång av vårt gym och ett individuellt anpassat träningsprogram.  Vid frågor maila.