friskvård

Vi hjälper dig att komma igång med din träning så att du tränar på rätt sätt

På Lidingö Fysioterapi vet vi hur viktigt det är med gott välbefinnande. Det kan handla om att sova bra, äta rätt men också om att träna på rätt sätt. Allt hänger ihop. Har du en skada hjälper vi dig som sjukgymnaster. Men vi kan också komma med kostråd, hjälpa dig komma igång med din träning eller varför inte testa några av våra gruppträningar! Dessutom utför vi konditionstest, hälsoprofilbedömning och erbjuder massage.

Boka direkt

Massage Gerd

För klassisk massage och idrottsmassage, kontakta Gerd. Gerd arbetar bl.a. med djupgående massage där spända, trötta muskler blir avslappnade och får effektiv återhämtning. Förutom klassisk massage erbjuder hon idrottsmassage, triggerpunktsbehandling och gravidmassage.
För priser och mer info, kontakta Gerd.

Massage Jaana

För klassisk massage och friskvårdsmassage, konktakta gärna Jaana. Jaana arbetar förutom med de klassiska massageteknikerna även med strain & counterstrain som är en positional  release-teknik för smärtfri behandling i viloläge samt revolving vilket är en myofasciell behandlingsteknik som syftar till att verka uttänjande på bindväven som omsluter muskeln.

Klassisk massage hos Jaana tisdag och torsdag.

Priser
30 min 450 kr
50 min 600 kr

Massage Matthew

Matthew erbjuder djupgående massage med teknikerna thai & shiatsu för effektiva och djupt avslappnande behandlingar på bänk.
Oavsett om du vill ha djup avslappning, en effektiv bearbetning av spända muskler eller lite av båda så kommer du få en professionell behandling.

Matthew har en diplomerad utbildning i Eastern Health Science och har jobbat med kvalificerad massage under flera år i London med en kundkrets som har höga krav. Från hösten 2021 finns han på Lidingö Fysioterapi!

Gruppträning

Måndag 17.15   Funktionell styrka, Inge

Tisdag 07.30  Funktionell styrka herrar, Inge

Tisdag 17.15  Ryggträning, Margareta

Onsdag 16.30  Medicinsk yoga, Magda, Richard

Torsdag 17.15  Funktionell styrka damer, Inge

Priser
För priser och mer info, kontakta receptionen

Individuell träning / träning i gymmet

Till dig som vill lära dig mer om träning och utveckla din egen träning erbjuder vi individuell träning utifrån dina egna behov och önskemål. I detta ingår en genomgång av vårt gym och ett individuellt anpassat träningsprogram.

Priser individuell träning / gympriser

Kognitiv psykoterapi
Kognitiv samtalsmetodik

Stödsamtal vid psykisk ohälsa såsom
Oro
Ångest- och förstämningssyndrom
Stressrelaterade symptom

Telefonkonsultation – 15 min

Ring gärna för 15 min fri telefonkonsultation.
Stödsamtal – 50 minuter
SEK 700, inkl. moms