friskvård

Vi hjälper dig att komma igång med din träning så att du tränar på rätt sätt

På Lidingö Fysioterapi vet vi hur viktigt det är med gott välbefinnande. Det kan handla om att sova bra, äta rätt men också om att träna på rätt sätt. Allt hänger ihop. Har du en skada hjälper vi dig som sjukgymnaster. Men vi kan också komma med kostråd, hjälpa dig komma igång med din träning eller varför inte testa några av våra gruppträningar! Dessutom utför vi konditionstest och hälsoprofilbedömning.

Vi hjälper dig att komma igång med din träning. Med hjälp av våra specialistutbildade fysioterapeuter kommer du igång på rätt sätt. Vi erbjuder friskvårdsträning både enskilt och i grupp, prova gärna våra gruppträningar! I vårt friskvårdsutbud ingår också träning i gymmet, vi utför dessutom konditionstest och hälsoprofilbedömning.

Boka friskvård

Gruppträning

Måndag 17.15   Funktionell styrka, Inge

Tisdag 07.30  Funktionell styrka herrar, Inge

Tisdag 17.15  Ryggträning, Margareta

Onsdag 16.30  Medicinsk yoga, Magda, Richard

Torsdag 17.15  Funktionell styrka damer, Inge

Priser
För priser och mer info, kontakta receptionen, tel 08-731 66 50

Individuell träning / träning i gymmet

Till dig som vill lära dig mer om träning och utveckla din egen träning erbjuder vi individuell träning utifrån dina egna behov och önskemål. I detta ingår en genomgång av vårt gym och ett individuellt anpassat träningsprogram.

Priser individuell träning / gympriser >>

Kognitiv psykoterapi
Kognitiv samtalsmetodik

Stödsamtal vid psykisk ohälsa såsom
Oro
Ångest- och förstämningssyndrom
Stressrelaterade symptom
Telefonkonsultation – 15 min

Ring gärna för 15 min fri telefonkonsultation.
Stödsamtal – 50 minuter
SEK 700, inkl. moms

Nu tackar vi för oss

Lidingö Fysioterapi upphör med sin verksamhet 2023-01-01.

Vi vill tacka alla fantastiska patienter, gymmotionärer och samarbetspartners för hela 16 härliga år på kliniken i Torsvik, Lidingö. Kliniken stänger i Torsvik, men Inge Forchhammer fysioterapeut, Magdalena Rosengren fysioterapeut och Margareta Lissel fysioterapeut kommer framöver att vara verksamma på Lidingö Ortopedmedicinska Team, Lidingö.
Välkommen att boka tid hos oss där.

Hela gänget på Lidingö Fysioterapi i Torsvik tackar nu för sig, men vill passa på att önska alla en God Jul & Ett Gott Nytt 2023!

Inge Forchhamer, verksamhetschef Lidingö Fysioterapi