fysioterapi & rehab

Ont, smärta eller akuta besvär i rygg, nacke, knä eller övriga leder? Här får du hjälp av specialiserade fysioterapeuter

På Lidingö Fysioterapi hjälper vi dig att bli av med dina symtom och lindra din smärta. Vi arbetar även förebyggande för att undvika återkommande besvär och problem. För närvarande är vi sex specialistutbildade fysioterapeuter/sjukgymnaster inom följande områden; MDT (McKenzie) OMT och OMI.

Vi har lång erfarenhet av behandling av ortopediska skador som t.ex. ryggsmärta, golfarmbåge, musarm, frozen shoulder (stel axel), stukningar, stelhet, whiplash, löparknä. 

Vi har ett helhetstänk. Vi gör rörelseanalyser, undersöker din hållning, ditt gångmönster och ditt löpsteg. Vi tänker optimal funktion och aktivitet ut ifrån dina förutsättningar. Vi ger dig råd om hur du ska röra dig rätt och du får träningsråd och hemträning. Dessutom erbjuder vi laser-, värme- eller stötvågsbehandling för att optimera läkningen av din skada. Målet är återgång i aktivitet och god livskvalitet. Utöver detta ger vi ergonomiska råd och förmedlar hjälpmedel som t.ex. nackkuddar, ländryggsstöd för både kontoret och hemmet.
Vi tillhandahåller även enklare sportskydd för knä, fot, armbåge och hand samt tejp.
På Lidingö Fysioterapi samarbetar vi med specialistläkare inom Ortopedi och Idrottsmedicin och hänvisar vidare vid behov.

Vi erbjuder även friskvård som innefattar allt från massage och hälsotester till träning samt hjälp med viktnedgång.

Varmt välkommen till oss i våra fina lokaler i Torsvik, Lidingö. Patienter från hela Stockholm besöker oss. Nära till Hjorthagen, Norra Djurgårdsstaden, Gärdet och Östermalm.

Vi är anslutna till Region Stockholm, har inget remisskrav och tar även emot akutbesök.

Priser
Besök fysioterapeut 250 kr.
Högkostnadskort / frikort gäller.

Boka direkt