fysioterapi & rehab

Ont, smärta eller akuta besvär i rygg, nacke, knä eller övriga leder? Här får du hjälp av specialiserade fysioterapeuter

På Lidingö Fysioterapi hjälper vi dig att bli av med dina symtom och lindra din smärta. Vi arbetar även förebyggande för att undvika återkommande besvär och problem. För närvarande är vi sex specialistutbildade fysioterapeuter/sjukgymnaster inom följande områden; MDT (McKenzie) OMT och OMI.

Vi har lång erfarenhet av behandling av ortopediska skador som t.ex. ryggsmärta, golfarmbåge, musarm, frozen shoulder (stel axel), stukningar, stelhet, whiplash, löparknä. 

Vi har ett helhetstänk. Vi gör rörelseanalyser, undersöker din hållning, ditt gångmönster och ditt löpsteg. Vi tänker optimal funktion och aktivitet ut ifrån dina förutsättningar. Vi ger dig råd om hur du ska röra dig rätt och du får träningsråd och hemträning. Dessutom erbjuder vi laser-, värme- eller stötvågsbehandling för att optimera läkningen av din skada. Målet är återgång i aktivitet och god livskvalitet. Utöver detta ger vi ergonomiska råd och förmedlar hjälpmedel som t.ex. nackkuddar, ländryggsstöd för både kontoret och hemmet.
Vi tillhandahåller även enklare sportskydd för knä, fot, armbåge och hand samt tejp.
På Lidingö Fysioterapi samarbetar vi med specialistläkare inom Ortopedi och Idrottsmedicin och hänvisar vidare vid behov.

Vi erbjuder även friskvård som innefattar allt från massage och hälsotester till träning samt hjälp med viktnedgång.

På Lidingö Fysioterapi vet vi hur viktigt det är med gott välbefinnande. Det kan handla om att sova bra, äta rätt men också om att träna på rätt sätt. Allt hänger ihop. Har du en skada hjälper vi dig som sjukgymnaster. Men vi kan också komma med kostråd, hjälpa dig komma igång med din träning eller varför inte testa några av våra gruppträningar! Dessutom utför vi konditionstest och hälsoprofilbedömning.

Vi hjälper dig att komma igång med din träning. Med hjälp av våra specialistutbildade fysioterapeuter kommer du igång på rätt sätt. Vi erbjuder olika typer av träning, både enskilt och i grupp. Dessutom utför vi konditionstest och hälsoprofilbedömning.

Varmt välkommen till oss i våra fina lokaler i Torsvik, Lidingö. Patienter från hela Stockholm besöker oss. Nära till Hjorthagen, Norra Djurgårdsstaden, Gärdet och Östermalm.

Vi är anslutna till Region Stockholm, har inget remisskrav och tar även emot akutbesök.

Priser
Besök fysioterapeut 250 kr.
Högkostnadskort / frikort gäller. Inget remisskrav.

Tidsbokning

Bokning av behandling kan göras på flera sätt; On-line, du kan ringa eller maila till receptionen. Du kan också kontakta din terapeut direkt för tidsbokning.

Nu tackar vi för oss

Lidingö Fysioterapi upphör med sin verksamhet 2023-01-01.

Vi vill tacka alla fantastiska patienter, gymmotionärer och samarbetspartners för hela 16 härliga år på kliniken i Torsvik, Lidingö. Kliniken stänger i Torsvik, men Inge Forchhammer fysioterapeut, Magdalena Rosengren fysioterapeut och Margareta Lissel fysioterapeut kommer framöver att vara verksamma på Lidingö Ortopedmedicinska Team, Lidingö.
Välkommen att boka tid hos oss där.

Hela gänget på Lidingö Fysioterapi i Torsvik tackar nu för sig, men vill passa på att önska alla en God Jul & Ett Gott Nytt 2023!

Inge Forchhamer, verksamhetschef Lidingö Fysioterapi